Tietoa minusta

Olen opiskellut koirahierontaa Tampereen koirahierojakoulussa, Päivi Kilposen ja Virpi Turusen johdolla. Olen valmistunut urheilukoirahierojaksi.  Olen jatkanut opiskeluita ja valmistunut myös koirahierojaksi 2022. Opiskelun aikana on tullut tutuksi koiran rakenne, lihaksen, luut ja niiden kiinnityskohdat,ja funktiot. Koulutus piti sisällään myös erilaisia hierontaotteita laaja-alaisesti, tutustuimme myös laserhoitojen tekemiseen.  Opiskelun aikana tutustuimme projektikoirien myötä myös erilaisiin koiriin niin pieniin rotuihin ja jättirotuihin ja kaikkeen siltä väliltä.  Toimin aina koiraehdoilla, koiraa herkästi kuunnelleen. 

Olen myös Suomen koirahierojat Ry:n jäsen https://www.suomenkoirahierojat.fi/

Jatkan ja syvennän opintoja koko ajan  ja tarkoitus laajentaa osaamista myös muihin hoitomuotoihin. Teen koirahierontoja osa-aikaisesti yleensä iltaisin ja viikonloppuisin. Kaikki vapaat ajat eivät ole näkyvillä varauskalenterissa, jos et löydä sopivaa aikaa, laita minulle viestiä. 

Myös "vaikemmat" potilaat ovat tervetulleita hoitooni. Osa koirista on epävarmoja tai varauksellesia vieraita ihmisiä kohtaan. Voimme tällöin käyttää useamman tutustumisajan koiran totutteluun ja yhteiseen tutustumiseen. 

Tarinaani

Lapsena oli koiraunelmoija. Halasin omaa koiraa paljon. Valitettavasti se ei ollut mahdollista. Äitini tapasi sanoa, kun olet täysi-ikäinen ja asut omassa kodissa, niin saat ottaa niin paljon koiria kun tahdot. Tuota neuvoa olen sitten aikuisiällä noudattanut.

Ensimmäisen koirani otin melkein heti kun muutin omaan kotiin, noin 20-vuotiaani. Minulle tuli ensimmäinen koirani, saksanpaimenkoira Ajax, tämän jälkeen perheeseeni on kuulunut saksapaimenkoiria ja collieta sekä nyt vielä uusimpana hieman erikoisempi rotu Saarloos Wolfhund. Harrastan leikkimielellä PK-lajeja ja tottelevaisuutta Minulla on myös kolme lasta, tosin he kaikki aikuisiän kynnyksellä. Muutimme hiljattain tänne Tuusulaan. 

Koirat ja koiraharrastukset ovat minulle tärkeitä ja antavat sisältöä arkeeni. Olen erittäin kiinnostunut koiran kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, sekä koirien luonteista ja persoonallisuuksista. Olen myös kouluttautunut luonnetesti koetoimitsijaksi. Ylläpidän myös pientä verkkokauppaa osoitteessa www.petkiss.me. Koirien kanssa harrastan erilaisia PK- lajeja leikkimielellä. Oma laumani koostuu lähinnä saksanpaimenkoista ja yhdestä Saarloos Wolfhundista.


Siirry varauskalenteriin tästä